Pao de lo

(0)
Bewaar
Print

Ingredienten

Beslag

  • 4 stuk(s)
    Hele eieren
  • 200 gram
    (Gele) suiker
  • 200 gram
    Bloem

Bereidingswijze

Beslag

  1. Splits de eieren. Dit moet zorgvuldig gedaan worden Als er dooier bij het eiwit zit krijg je het geheel niet opgeklopt.

  2. Voeg bij het eigeel de suiker en klop dit luchtig tot je een 8 kunt draaien en dat eventjes blijft liggen om vervolgens weg te vloeien in het beslag.

  3. Klop het eiwit op. Doe dit wel in een schone kom. Vettigheid of viezigheid kan resulteren dat het eiwit niet goed opgeklopt kan worden.

  4. Als beide ei-delen los van elkaar zijn opgeklopt. Voeg dan een beetje opgeklopt eidooier mengsel bij het eiwit en spatel dit voorzichtig door elkaar. Herhaal dit totdat het gehele dooier mengsel bij het eiwit zit.

  5. Voeg nu de gezeefde bloem bij het dooier/eiwit mengsel en spatel het er rustig doorheen. Gemengd is gemengd. Vet de cakevorm in met een bakspray of lichtjes met boter. Verdeel het nu in de cakevorm. Een originele vorm is van alluminium in de vorm van een soort donut.