Bruine bonen soep

(0)
Bewaar
Print

Ingredienten

Soep

  • 2 stuk(s)
    Kipboullionblokjes
  • 500 mililiter
    Water
  • 1 stuk(s)
    Ui
  • 400 gram
    Schouderkarbonade
  • 1 stuk(s)
    Gepelde tomaat (blik)
  • 2 tenen
    Knoflook
  • 1 tbsp
    Paprikapoeder
  • 0.5 cup
    Elleboog macaroni
  • 1 stuk(s)
    Bruine bonen (grote pot)
  • 1 stuk(s)
    Bruine bonen (medium pot)

Bereidingswijze

Soep

  1. Kipbouillon aanmaken en even laten staan

  2. Olijfolie in pan en vlees erin aanbakken. Vervolgens eruit halen en apart zetten. Scheutje olijfolie erbij en dan de ui en knoflook fruiten. Gepelde tomaat erbij doen met de paprikapoeder en even meebakken.

  3. Grote blik bruine bonen erbij doen en staveren met staafmixer tot egaal. Vervolgens het vlees erbij en laag opzetten voor ongeveer 20 min.

  4. Als laatste het kleine potje bruine bonen erbij doen en het handje macaroni. Dit laat je op middel vuur gaar koken.