Portugese spaghetti met kipvleugels

(0)
Bewaar
Print

Ingredienten

Spaghetti

  • 1 stuk(s)
    Spaghetti
  • 3 tenen
    Knoflook
  • 1000 gram
    Kipvleugels/kipfilet
  • 1 stuk(s)
    Ui
  • 2 stuk(s)
    Kipbouillion
  • 2 stuk(s)
    Laurier
  • 2 stuk(s)
    Gepelde tomaten in blik
  • 1 stuk(s)
    Tomatenpuree
  • 1 tsp
    Paprikapoeder
  • 0.5 tsp
    Peper

Bereidingswijze

Spaghetti

  1. Kip peperen en aanbraden met in olie met knoflook en ui snipperen in blokjes. Kruimel het bouillonblokje erin.

  2. Voeg nu een beetje paprikapoeder bij samen met het laurier.

  3. Snijdt de chorizo in schijfjes. Vul hem af met water en tomaten blikken en de chorizo en laat het pruttelen zodat de kip goed gaar is. Ongeveer 3 kwartier.

  4. Spaghetti doe je als laatste erbij zodat de spaghetti gaar is en de kip nu lekker goed gaar is.